randomslika

Gostinstvo Sukič je družinska obrt, ki se počasi prenaša že na tretjo generacijo. Trideset let delamo s srcem za svoje goste, da bi se v naših prostorih počutili prijetno in sproščeno. Sedaj vas lepo vabimo v svojo družbo tudi na naših novih spletnih straneh, kjer vas bomo sproti obveščali o novostih in dogodkih, ki se bodo odvijali v okviru naše gostinske ponudbe.

Bistro Tromejnik Sukič

1-300x225Bistro Tromejnik Sukič se nahaja v osrčju krajinskega parka Goričko, ki vas bo prevzel s svojim razgibanim gričevnatim reliefom oblikovanim na dnu Panonskega morja. Z naše terase boste z malo sreče lahko opazovali divjad, ki se svobodno sprehaja med travniki, gozdnimi jasami in njivami. Ker se nahajamo le nekaj kilometrov stran od meje z Madžarsko (mejni prehod Martinje) boste lahko peš ali s kolesi obiskali naše zamejske Slovence v Porabju.

Le 1 km od nas se nahaja Tromeja na višini 387,6 m nadmorske višine, kar je prav tako priložnost za kratek družinski izlet. Z našega gostinskega lokala sega pogled tudi v Avstrijo in tamkajšnje Koralpen.

Kontakt

Lokal Bistro Tromejnik Sukič

Trdkova 54/a, 9263 Kuzma
Telefon: (02) 556 11 60

Dnevni Bar Sukič

Lendavska 14, 9000 Murska Sobota
Telefon: (02) 523 12 58

E-Pošta: [email protected]


Vse pravice pridržane © 2012 - 2018 Gostinstvo Sukič